Semesterlägenheter på Gran Canaria

Stockholms Hantverksförenings fyra semesterlägenheter på Gran Canaria ligger i det populära området Rocas Rojas, San Agustín på öns sydspets. Du som är medlem i Hantverkarna kan hyra dem till förmånliga priser.

Området

Rocas Rojas nästan 400 hus blickar ut över San Agustín och Atlanten utspridda i ett lugnt och lummigt parkområde med trädgårdar, palmer, blommor och vackra promenadvägar.

Den här prunkande oasen är ett perfekt alternativ för dig som söker en lugn semester i egen, fullt utrustad, lägenhet i ett område utan störande trafik och med naturen och havet inpå knutarna. Perfekt för återhämtning!

För den som trots allt vill festa är det nästan promenadavstånd till öns vildaste nattliv bland hundratals restauranger, barer och nattklubbar i Playa del Inglés.

I anslutning till områdets hus finns det mesta i bekvämlighetsväg, som: restaurang, affärer, frisörer, tennisbanor och pooler. Till stranden är det endast fem minuters promenad. På ett närbeläget hotell finns såväl vattenland som spa och padelbanor.

Lägenheterna

De fyra lägenheterna ligger belägna i ett vackert kuperat område. 201B, renoverad 2018, är belägen i den övre delen av ett terasshus. Lägenheten är inredd för fyra gäster, men kan husera en till två personer till i den bäddsoffa som finns i vardagsrummet. Lägenheten har två sovrum och dubbla badrum med dusch/wc. Köket är, liksom de två andra större lägenheterna, utrustad med diskmaskin.

Den mindre lägenheten, 201A, utgörs av den nedre delen av terrasshuset 201B och är inredd för två gäster. Lägenheten har ett sovrum och i vardagsrummet finns en bäddsoffa.

210B, renoverad 2017, är belägen i övre delen av ett terrasshus. Den består av tre tvåbäddsrum och har plats för sex gäster. I samband med renovering 2018 fick även enplanshuset 235B denna utformning.

Läs mer om lägenheterna här (pdf) >>


Kontakta kansliet, telefon 08-442 78 40 eller e-post info@hantverkarna.se, för mer information. Är du intresserad av att hyra någon av lägenheterna, fyll i bokningsförfrågan nedan eller kontakta kansliet via telefon eller mail. Observera att bokningen är gjord först när du har fått bekräftelse från kansliet.

 

Prislista

Gäller för hyra från 2018-10-01 och tillsvidare. (Med reservation för justering av priser och bokningsregler.)

Föreningens pensionärer har 20 procent rabatt på hyran året om. Sommarmånaderna april till september är lågsäsong på Rocas Rojas – då gäller rabatten för samtliga medlemmar.

Priserna avser veckohyra för en lägenhet Ord. pris Lågsäsong / Pensionär
A-huset 2 550 kr 2 295 kr
B-husen (1-4 personer) 3 960 kr 3 168 kr
B-husen (5-6 personer) 5 130 kr 4 100 kr

Bokningsregler

  • Du kan hyra max 3 veckor i taget. Under högsäsong (1 oktober-31 mars) kan du hyra max 2 veckor i taget.
  • Du måste komma hem innan du kan göra en ny bokning.
  • Du kan inte hyra flera hus samtidigt.
  • Bokningen är öppen sex månader framåt från första vardagen i månaden. För dig som är medlem i Stockholms Hantverksförening gäller åtta månader.
  • Högsäsong: 1 oktober – 31 mars.
    Lågsäsong: 1 april – 30 september.
  • In- och utresedagar är lördag.


Fyll i bokningsförfrågan nedan om du är intresserad av att boka. Du kan också kontakta kansliet via telefon eller mail.

Bokningsförfrågan

För att kunna administrera din bokningsförfrågan behöver Hantverkarna registrera dina personuppgifter i härför avsett dataregister. Du kan när som helst ta tillbaka det samtycke du har gett genom att kontakta oss.
Är det något annat vi behöver veta för att kunna hantera din bokningsförfrågan?